Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΙΛΩΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΣΑΒΒΑΤΟ 24/3


Ήταν μόλις πριν περίπου 30 χρόνια, όταν μια ολόκληρη γενιά μικρών παικτών έκανε προπόνηση σε ένα γήπεδο δίχως χόρτο, με πενιχρό εξοπλισμό και έναν προπονητή που ερχόταν στο γήπεδο για λίγη ώρα (με τα ρούχα της δουλειάς) η όσο μπορούσε, ανεπίσημα για να δείξει με το μεράκι του τα πέντε πράγματα που ήξερε για το ποδόσφαιρο στα ‘τσικό’ της Αναγέννησης Κολινδρού. 

Ήταν από τις καλύτερες εποχές του ποδοσφαίρου στον Κολινδρού, οπού παράγοντες και μη, προσπαθούσαν να αναδείξουν αυτή την ομάδα, το καμάρι του χωριού, με ότι μέσα και γνώσεις διαθέταν για την εποχή.
Τότε, έβλεπες το γήπεδο γεμίζει με Κολινδρινά παιδιά να κάνουν προπόνηση και να παίζουν στην ομάδα. 




Αυτή ήταν η εποχή και οι συνθήκες, η μαγιά που λέμε για να αναδειχτεί η ομάδα και να ακολουθήσει την λαμπρή πορεία που όλοι ξέρουμε. 

 Οι εποχές όμως άλλαξαν, ο βασικός χορηγός έκλεισε την στρόφιγγα του χρήματος και η ομάδα ακολούθησε την καθοδική πορεία που όλοι ξέρουμε.
Η συνάντηση μας το Σάββατο στο μαγαζί του Σταβάρα γίνετε όχι απλά για την οικονομική ενίσχυση της ομάδας αλλά για να θυμηθούμε και να τιμήσουμε όλους αυτούς τους παίκτες - προέδρους – παράγοντες – χορηγούς – και φίλους της Αναγέννησης που συνεισφέραν έτσι ώστε να γράψει την μακρά ιστορία που συνεχίζεται.
Η αυριανή μας συνάντηση έχει και έναν άλλο σκοπό. Ο οποίος είναι να χειροκροτήσουμε αυτούς που στελεχώνουν την ομάδα για την σαιζόν 2011-12. Είναι τα παιδιά που μέσα στο χειμώνα σχεδόν κάθε βράδυ ανάβουν τα φώτα του γηπέδου και προπονούνται. Είναι αυτοί που κρατάνε ζωντανή την ομάδα, που παίζουν έχοντας ως μοναδικά τους κίνητρα την αναγνώριση.




Ας βρεθούμε λοιπόν όλοι μαζί το Σάββατο στις 24/3 στο μαγαζί του Σταβάρα να αναγνωρίσουμε την προσπάθεια τους, να γιορτάσουμε και να πιούμε στην υγεία της ιστορίας της ομάδας μας και στο μέλλον της.