Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Εθνικός Τραπεζούντας-Αναγέννηση Κολινδρού για την τελική κατάταξη

Την Τετάρτη θα γίνουν οι αγώνες ανάμεσα στον Αιγινιακό και την Νεοκαισάρεια για τον πρωταθλητή στην Α΄κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας και Εθνικός Τραπεζούντας-Αναγέννηση Κολινδρού για την τελική κατάταξη στη βαθμολογία του 1ου Ομίλου της Γ΄ερασιτεχνικής κατηγορίας.


Μετά τη μεγάλη νίκη του στο Αιγίνιο, ο Αχιλλέας πήγε την υπόθεση τίτλος σε ουδέτερο γήπεδο (πιθανότατα στο γήπεδο του Κορινού, δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα) κι εκεί πλέον θα κριθεί την επόμενη Τετάρτη (9/5) ποιά ομάδα θα είναι η πρωταθλήτρια της φετινής χρονιάς.
Την ίδια ημέρα στον Μακρύγιαλο, θα γίνει το παιχνίδι κατάταξης ανάμεσα στις ομάδες της Τραπεζούντας και του Κολινδρού για να ξεκαθαρίσει ποιά ομάδα θα μπεί ώς δεύτερη και ποιά ώς τρίτη στα πλέι-οφ ανόδου, για τη Β΄ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣ Πιερίας.
Τα πλέι-οφ της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πιερίας θα γίνουν κανονικά το ερχόμενο Σάββατο (12/5) και αυτά της Γ΄κατηγορίας, το πρωί της Κυριακής (13/5).
Όλες οι πληροφορίες για τις ομάδες πριν τους αγώνες καθώς και η εξέλιξη των αγώνων, θα είναι στη διάθεση σας αυτή την εβδομάδα απο το pieriasport.