Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

4ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ "ΛΑΖΑΡΟΣ ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ"

 


Στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία ένα ακόμη τουρνουά "Λάζαρος Ξανθόπουλος" που φιλοξένησε 22 ομάδες με τη συμμετοχή 56 τμημάτων από την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της Μακεδονίας.Το Αθλητικό Κέντρο Σβορώνου   "Λάζαρος Ξανθόπουλος", όπως επίσημα μετονομάστηκε, το Σαβ/κο 19-20 Μαίου πλημμύρισε από νεαρούς  ποδοσφαιριστές που είχαν τη δυνατότητα να επιδείξουν το ταλέντο τους και να απολαύσουν τη χαρά του παιχνιδιού. 
Ο φίλαθλος κόσμος της Πιερίας έδωσε το παρόν του σε αυτή τη γιορτή του παιδικού ποδοσφαίρου και παρακολούθησε ωραίους αγώνες σε άψογες αθλητικές εγκαταστάσεις.

 ΣΒΟΡΩΝΟΣ    ΑΚΑΔΗΜ. ΓΙΩΤΣΑ  ΒΑΤΑΝΙΑΚΟΣ    ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ    ΑΚΑΔΗΜΙΑ 2006   ΠΙΕΡΙΚΟΣ    ΦΙΛΩΤΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ   ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ & ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΦΕΝΔΑΜΗΣ    ΠΑΟΚ ΣΤΑΥΡΟΥ  ΚΑΛΛΙΘΕΑΚΟΣ   ΑΕ ΡΕΤΖΙΚΙΟΥ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΥΜΙΝΩΝ   ΑΕΤΟΙ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ  ΑΕ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ    25η ΜΑΡΤΙΟΥ    ΑΕ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ   ΔΑΝΑΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ   ΑΓΙΑΞ Ν.ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ν.ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ     ΑΚΑΔΗΜΙΑ ARSENAL   ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ  ΑΟ ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ    




Η συνεργασία μας με την ακαδημία της Σφενδαμης απέφερε θετικά αποτελέσματα. Διάκριση και θέσης κατάταξης για ΠΑΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΙΔΕΣ, Μεγάλη διάκριση πέτυχαν τα τμήματα JUNIOR & PROJUNIOR κατακτώντας την 2η και 3η θέση αντίστοιχα. 


Για τους γονείς : Φωτογραφίες της πρώτης μέρας του τουρνουά μπορείτε να βρείτε στο 
FOTO HASAPETIS
ΦΩΤΟ ΧΑΣΑΠΕΤΗΣ
ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ...
ΠΑΥΣΙΛΙΠΟΥ 6
ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ 39 ΠΙΕΡΙΑ 60061
152 ΠΙΕΡΙΑ
Τηλέφωνο: 2353031355










Η Ακαδημία ποδοσφαίρου της Αναγέννησης Κολινδρού ευχαριστεί θερμά την Κυρία  Άννα Μάνη Παπαδημητρίου, για τη προσφορά της στο σύλλογο κάνοντας έτσι εφικτή την συμμετοχή εβδομήντα παιδιών στο τουρνουά ποδοσφαίρου.