Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

Ένας γρήγορος απολογισμός της βραδιάς



Με την παρουσίαση και απόδοση της νέας στολής, σκοπός μας ήταν να δώσουμε χαρά σε αυτά τα παιδιά που κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον αθλητισμό αποκομίζοντας έτσι όσο το δυνατόν θετική εμπειρία και κίνητρο για να συνεχίσουν τον αγώνα τους.


Τιμήσαμε με απονομή αναμνηστικών τιμητικών πλακετών δυο παιδιά του Κολινδρου τους κ. Γιώργο Τόλιο και κ. Στέλιο Γιαλιά, οι οποίοι με την σειρά τους τιμάνε το ποδόσφαιρο καθημερινά, βρίσκονται κοντά στο σύλλογο μας και βοηθάνε όποτε τους ζητηθεί.



 

Ως ακαδημία ευχαριστούμε για την βοήθεια που πρόσφεραν στην εκδήλωση τον Πρόεδρο του Ανδρικού τμήματος Κύριο Αθανάσιο Τραουδα,






τον Αρχηγό του Ανδρικού τμήματος της ομάδος Κύριο Ευριπίδη Τσιαμη,









 τον Πρόεδρο του Πολιτιστικού συλλόγου Ν.Λουση,






τους συνεργάτες της Ακαδημίας Κυρίους Αιμίλιο Μουχταροπουλο και Αθανάσιο Δουναβη. 
  
Παρουσιάσαμε εντελώς περιληπτικά το πρόγραμμα του συλλόγου το όποιο συνοψίζεται στα εξής:

Ακολουθώντας την οδηγία της UEFA. Εκμάθηση με παιχνίδι για τις μικρές ηλικίες, εκπαίδευση και διδασκαλία για τις μεγαλύτερες ηλικίες, και καθοδήγηση σαν τελικό στάδιο στους παιδο-έφηβους. 


Με αυτή την ευκαιρία ως προπονητής θέλω να ευχαριστήσω τους εθελοντές, και τους γονείς για βοήθεια που παρέχουν στον σύλλογο. Τέλος και όχι λιγότερο να ευχαριστήσω φυσικά τα παιδιά που με τον αγώνα τους κάνουν αυτή την προσπάθεια να ευδοκιμήσει.



Ο Προπονητής των Τμημάτων Υποδομής

Αστερίου Αστέριος